vendredi 15 janvier 2016


Het Openbaar Ministerie als steunpilaar van de Politieke Correctheid.





Het gebeurt maar zelden dat ik twee blogs op één dag schrijf. Maar wat ik nu gelezen heb gaat mijn begrip over redelijkheid en eerlijkheid te boven.  Vandaar. Zijn er geen belangrijker zaken waar het OM zich mee kan bezig houden. Zij zijn toch zo overbelast en onderbezet. Onbegrijpelijk en onvergefelijk.



1950 tot  1953 De Koreaanse oorlog, de eerste en laatste interventie van het Westen in het Oosten en Afrika die een succes genoemd kan worden hoewel de verhouding tussen het huidige Zuid Korea en Noord Korea nu nog omschreven kan worden als economisch succes tegenover militaire macht en armoede.

Aan deze oorlog namen ook vele Nederlandse vrijwilligers deel die aan de kant van het westen streden. Zij doodden flinke aantallen Noord Koreanen en Chinezen die Noord Korea steunden.

Na hun terugkeer in Nederland is geen enkele van hen ooit vervolgd door ons Openbaar Ministerie voor het doden van Chinezen en Noord Koreanen. Integendeel, zij werden als verdedigers van de waarden van het westen gehuldigd.



Nu lees ik op Geen Stijl het volgende:



"Een 47-jarige oud-militair is in Arnhem opgepakt, omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het doden van IS-strijders in Syrië. Hij deed volgens het OM eind vorig jaar in de media en op Facebook uitgebreid verslag van zijn deelname aan de strijd tegen Islamitische Staat (IS)".



Ik dacht eerst dat het een Geen Stijl grap was maar de volgende regel deed me beseffen dat het dodelijke ernst was:



"Het OM laat weten dat Nederlandse strijders tegen IS gewoon onder het Nederlands strafrecht vallen. Daarom kunnen ze worden vervolgd als ze misdrijven plegen".



Toen het bericht ook in de Telegraaf verscheen moest ik wel aannemen dat het waar was.



Het enige advies dat ik de arme ziel kan geven is dat hij moet verklaren dat hij een verrekte leugenaar is en alleen maar indruk wilde maken. Dat is een uiterst zinnig argument dat door de Nederlandse rechter ook wordt aanvaard wanneer er sprake lijkt te zijn voor terroristische plannen van lieden die van IS of andere terroristische plannen verdacht worden. Gegarandeeerd reden tot vrijspraak wegens gebrek aan bewijs.



Maar in een vorig blog meldde ik al dat ik dipe verontwaardigd was over onze mentaliteit.  Als men zich niet diep buigt voor een pressiegroep in Nederland die elke afwijking van hun linkse wereldcommunistische waan aanvalt met beschuldigingen van   discriminatie, nazisme, fascisme, racisme dan is men de klos. Men wordt verbaal afgemaakt en physiek bedreigd.

En het Openbaar Ministerie staat, naar mijn mening,  wijd open voor dit soort  waanzinnige aantijgingen en staat in de startblokken om tot vervolging over te gaan. Klaar met voorbedrukte formulieren voor diegenen die de Nederlandse taal  niet genoeg beheersen om dat zelf te kunnen opstellen ook al zijn het autochtone Nederlanders. 

Niet alleen Nederland   maar de gehele westerse wereld leeft in een atmosfeer van niet willen kwetsen en phobieën. Politieke Correctheid leidt bij politie tot een angst voor aantijgingen van racisme en discriminatie en de politie wordt daardoor in hun taak  gehinderd want op steun van boven hoeft ze niet te rekenen. 

Als OM en Rechterlijke Macht deze pressiegroepen volgen gaat de pot op de ketel tot de spanning gegarandeerd zo hoog oploopt tot hij barst. De zwijgende meerderheid wordt het teveel.

Dat is nu gebeurd. In Keulen, in Zweden, in Oostenrijk.

Allles wat tot nu toe verzwegen is kan niet meer worden stilgehouden.

Dat een phobie een redeloze angst is en dat wat wij voelen daarentegen een redelijke op feiten gebaseerde angst is komt nu bovendrijven. Dat de linkse kruistocht van discriminatie, racisme, fascisme en phobieën feiten probeert te verbergen, zelfs nu nog, wordt duidelijk.



IS strijders die terugkeren in Nederland worden begeleid. Strijders die tegen IS strijden worden vervolgd.



Als dat het beeld is dat het OM oproept dan is de westerse beschaving  inderdaad verdoemd.






Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire